SJÄLSÅTERFÖRING

Distans/Lokal 790:-, 60 min

(På grund av rådande omständigheter sker alla behandlingar endast på distans)

Vår själ vill lära, uppleva och tala om nya spännande saker! 

När vi inte tillåter oss att lära oss nya saker, upplever samma vardag dag efter dag, är med om trauman eller andra situationer där vi på olika sätt känner att vi inte kan vara vårt sanna jag börjar själen fundera på vad den egentligen gör i kroppen och flyttar sig lite utanför kroppen eller kryper sig själv. Detta kan göra att man tillexempel känner sig frånvarande, förvirrad, omotiverad eller känner sig helt enkelt i obalans!

En själsåterföring hjälper själen att dra sig tillbaka till den fysiska kroppen för att återigen kunna ta sin fulla plats i kroppen, som den är menad till att ta! 

Många av mina klienter berättar att dom känt sig mer närvarande, gladare, mer fokuserad och "som vanligt" efter en behandling med själsåterföring. 

Innan och efter behandlingen har vi en kort konsultation.

Boka in din tid genom att fylla i en tid och dag i kalendern nedan. 

Betalning

Distans: Betalning sker senast 12 innan bokad tid. Betalning sker via swish eller Paypal (du får ett bekräftelsemejl med betaluppgifter)

Lokal: Betalning sker på plats, efter behandlingen. Betalning sker via kort eller swish.

Avbokning

Avbokning sker senast 24 timmar innan den bokade tiden. Dyker du inte upp på din bokade tid eller avbokar senare blir du debiterad fullt belopp! 

Distansbehandling

Distansbehandlingarna sker antingen över telefon eller Zoom. Sker behandlingen över telefon behöver jag ett nytaget fotografi på dig, utan solglasögon. Vi pratas vid innan behandlingen, lägger på telefonen under behandlingen och jag ringer upp dig igen när behandlingen är klar (efter ungefär 60 min). Sker behandlingen över Zoom träffas vi "online" vid den bokade tiden och vi är uppkopplad "online" under hela behandlingen. Jag behöver inte se dig under behandlingen, men innan och efter behandlingen. Du kan sitta eller ligga ned under behandlingen på en plats där du känner att du kan slappna av och vara ostörd. 

Sker behandlingen via Zoom behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk så vi kan träffas live över Zoom när jag ser att din betalning är betald.

Behandling, fysisk träff 

Lättast tar du dig till min lokal på Fagerstagatan 18B genom att åka kommunalt (pendeltåg till Spånga för att sedan gå den sista biten, tar ca 35 min) eller ta egen bil. Det finns parkering (gratis) på gatan till vänster om byggnaden. Åk upp till 6:e våningen så möter jag dig vid dörren! Det finns både trappor och hiss. 

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna boka Själsåterföring måste klienten vara över 18 år!