Jag brinner för din andliga utveckling!

Enda sedan Sandra var liten har nyfikenheten på andlighet, energier och änglar funnits inom henne vilket har hjälpt henne att utveckla sitt klarvetande och klarseende och idag brinner hon för att dela med sig av sina insikter, kunskaper och minnen från hennes tidigare liv som idag kan ge oss vägledning och stöd på vår egna unika själsresa.

"Jag minns hur jag som liten satt och läste på om Atlantis och frågade mig själv om denna plats verkligen existerade på riktigt. 

Då visste jag inte att mina frågor skulle leda mig dit jag är idag - att få prata om mina egna upplevelser och minnen från Atlantis och föra kunskapen om den gyllene tiden vidare till vår tid och hjälpa andra att höja sin frekvens för att kunna ta del av 5:e dimensionens medvetande" 

Med orakelkorten, sitt klarseende och klarvetande erbjuder hon medial vägledning, healing, meditationer och spirituella tillbehör för att du ska få en möjlighet att utvecklas andligt, höja din frekvens och ta steget in idet 5:e dimensionens medvetande!

Sandra hjälper dig igenom den enorma expansion som sker på jorden just nu i din egna och unika uppstigningsprocess - med glädje, tacksamhet och hjärta i alla rörelser

"Visionen är att lära människor att finna svaren inom sig"

Sandras intention har alltid vibrerat klart och tydligt inom henne: Att få inspirera och hjälpa människor att våga tro på sig själv och hjälpa människor att inse att alla kan finna svaren inom sig och öppna upp för sitt högre Jag och dom högre dimensionerna och frekvenserna som alltid finns vid våran sida, redo för oss att upptäcka dom!

Att arbeta med änglarna har för Sandra varit en livsresa och det har ändrat hennes syn på livet och på Allt som är och det är därför Sandra väljer att bjuda in Ärkeänglarna i alla Readings och healingsessioner; för deras läkande och frekvenshöjande energier och deras kärleksfulla och icke dömande syn på alla människor.

"Det spelar ingen roll vart du är i livet, svaren du får från ärkeänglarna är alltid icke dömande och full av naturlig kärlek. Dom kommer alltid med budskap om sånt som du behöver veta, inte det du vill veta"

Genom åren har Sandra utbildat sig och gått kurser för bland annat Birkan Tore, Kyle Grey, Katharina Arnesen, Deborah King & Kristallakademin som gett henne titlar som Atlantean Healing Master, Certifieied Angel Guide, Certified Spirit Guide Coach och diplomerad kristallhealer.


Erfarenhet/Utbildning:

2022- Reiki Grundkurs - Katharina Arnesen 

2021 - Angel Foundation - Kyle Gray

2021 - Certified Guide to the Inner Realm - Deborah King

2021 - Grundläggande HelioSolteknik - Katharina Arnesen

2020 - Atlantean Healing Master - Katharina Arnesen
2020 - Atlantean Healing - Katharina Arnesen
2019 - Certified Spirit Guide Coach - Deborah King
2019 - Certified Angel Guide - Kyle Gray

2018 - Kristallhealing - Kristallakademin
2016 - Personal Mentorship Program - Birkan Tore
2015 - Kanaliseringskurs - Ann-Sofie Nilsson