"Visionen är att lära människor att finna svaren inom sig"

Enda sedan jag var liten har det spirituella lockat mig och funnits vid min sida. 

Som 4 åring, när min mormor gick över till andra sidan, var jag så säker på att om jag endast slappnade av tillräckligt kunde jag lämna kroppen och resa till henne - vilket jag är säker på att jag gjorde under dom timmarna som jag sov, vilket jag idag förstår var minnen och kunskaper som jag lärt mig i tidigare liv.  

När jag som liten ofta såg och hälsade på det som jag upplevde och såg var levande människor, men som inga andra såg började jag mer och mer att fundera på energier, andra sidan, varför vissa ser och upplever energier tydligare än andra. Som liten var jag även otroligt rädd för mörker och att att sova, vilket endast kunde hjälpas av att jag kallade på Ärkeängel Mikael - och ibland kunde jag känna på mig att vissa situationer skulle hända innan dom hände, som att om någon skulle komma över utan att vi visste det, ringa hem till oss och liknande situationer. 

Det var när jag var i 20-årsåldern och precis hade flyttat ner till Stockholm som jag kom i kontakt med Birkan Tore och kom in på hans utbildning Personal mentorship program där han lärde mig att kontrollera mina "gåvor" (som jag tror alla på olika sätt föds med, i mer eller mindre utsträckning och kan träna upp till att bli en stor del av våran vardag för att göra den smidigare och enklare) och få en klarare intuition, vilket har hjälpt mig otroligt mycket i olika former av livsval. Att få höra en person förklara för mig att det jag sett och upplevt som barn var helt normalt och att det helt enkelt berodde på att jag var väldigt känslig för energier gjorde mig ännu mer intresserad av andlighet och att få hjälpa människor som är/har varit i liknande situationer som mig men även dom som aldrig upplevt något spirituellt men vill lära sig mer om det. 

Efter kursen som jag gick hos Birkan Tore väcktes mitt intresse av änglar, kristaller och spiritualitet på allvar och sedan dess har jag årligen gått utbildningar och kurser för att lära mig mer om healing, änglamediumskap och spirituallitet, och 4 år senare kom jag i kontakt med Atlantean Healing, en form av healing som Birkan Tore är upphovsman till.

Sedan 2016 har jag drivit med egna företag (idag är jag egenanställd av Frilans finans) som började med att jag gjorde e-mejl sessioner på mejl (som jag fortfarande gör än idag) och idag håller jag i gruppmeditationer, healingsessioner, intuitiva sessioner och jag har även precis släppt min första online utbildning. Jag tror på och vill lära ut så mycket av det jag lärt mig och upplevt under detta liv på jorden (och från tidigare liv..) för att hjälpa, inspirera och guida människor i sin egna unika själsväg.


Erfarenhet/Utbildning:


2024 - Certified Moonologer TM - Yasmin Boland

2022 - Reiki Grundkurs - Katharina Arnesen 

2021 - Angel Foundation - Kyle Gray

2021 - Certified Guide to the Inner Realm - Deborah King

2021 - Grundläggande HelioSolteknik - Katharina Arnesen

2020 - Atlantean Healing Master - Katharina Arnesen
2020 - Atlantean Healing - Katharina Arnesen
2019 - Certified Spirit Guide Coach - Deborah King
2019 - Certified Angel Guide - Kyle Gray

2018 - Kristallhealing - Kristallakademin
2016 - Personal Mentorship Program - Birkan Tore
2015 - Kanaliseringskurs - Ann-Sofie Nilsson


Gästade podcast-avsnitt:

30/5 2021 - Gäst i podcasten Celestial Podcast: 28: Sandra Karlsson - Änglar