ATLANTEAN HEALING

Distans/Lokal 690:- , 60 min

(På grund av rådande omständigheter sker Alla behandlingar endast på distans!)

"Under Atlantis gyllene tid ansåg man att sjukdom och ohälsa var en manifestation av obalanser i kroppens energier" 

 En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier (chakror, auran och de fem elementen) och är en högfrekvent och kraftfull form av healing men som känns mjuk och varm under själva behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag även kroppen för att få in information från din kropp, tillexempel om den vill ha mer eller mindre av någonting. Jag kapar lägre energitrådar och ta bort energier som dränerar dig.

Atlantean Healing energin fortsätter att arbeta med klienten upp till flera timmar efter behandlingen avslutats vilket gör att behandlingen får en långsam och lugn avslutning så att inga plötsliga känslor eller andra plötsliga förändringar som kan kännas skrämmande sker när kroppen släpper taget om det den inte längre behöver. 

 Intentionen i varje behandling är klientens högsta bästa och eftersom att vi alla är på olika delar i vår utveckling där ingen är bättre än någon annan respekterar jag alla själars egna väg och stödjer den på dess resa. 

 Behandlingsformen och aktiveringen är nedkanaliserad av Birkan Tore och är en kombination av gamla tekniker som användes under den gyllene Atlantis och nya tekniker som är anpassad för de utmaningar vi idag står inför. 

Innan och efter behandlingen har vi en kort konsultation.

Boka in din tid genom att fylla i en tid och dag i kalendern nedan eller genom att klicka HÄR. Du väljer om du vill ha behandlingen på distans eller fysisk träff i samband med att du avslutar din bokning.

Betalning

Distans: Betalning sker senast 12 innan bokad tid. Betalning sker via swish eller Paypal.

Lokal: Betalning sker på plats, efter behandlingen. Betalning sker via kort eller swish.

Avbokning

Avbokning sker senast 24 timmar innan den bokade tiden. Dyker du inte upp på din bokade tid eller avbokar senare blir du debiterad fullt belopp!

Distansbehandling

Distansbehandlingarna sker antingen över telefon, Zoom eller Skype. Sker behandlingen över telefon behöver jag ett nytaget fotografi på dig, utan solglasögon. Vi pratas vid innan behandlingen, lägger på telefonen under behandlingen och jag ringer upp dig igen när behandlingen är klar. Sker behandlingen över ZOOM eller Skype träffas vi "online" vid den bokade tiden och vi är uppkopplad "online" under hela behandlingen. Jag behöver inte se dig under behandlingen, men innan och efter behandlingen. Du kan sitta eller ligga ned under behandlingen på en plats där du känner att du kan slappna av och vara ostörd. 

Sker behandlingen via Zoom behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk så vi kan träffas live över Zoom när jag ser att din betalning är betald.

Behandling, fysisk träff

Lättast tar du dig till min lokal på Fagerstagatan 18B genom att åka kommunalt (pendeltåg till Spånga för att sedan gå den sista biten, tar ca 35 min) eller ta egen bil. Det finns parkering (gratis) på gatan till vänster om byggnaden. Åk upp till 6:e våningen så möter jag dig vid dörren! Det finns både trappor och hiss.

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna boka Atlantean Healing måste klienten vara över 18 år!

Mer information om Atlantean healing finns på https://atlanteanhealing.se