ATLANTEAN HEALING

Distans 690:- , 60 min

En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier. När energierna är i balans kan känna att vi "fungerar" bättre och livet kan flyta på ett smidigare sätt. 

Atlantean Healing är en högfrekvent och kraftfull form av healing som känns mjuk och varm under behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag kroppen för att få in ev. information, tillexempel vad den vill ha mer eller mindre av, ändringar av kost för att din kropp ska fungera bättre, övningar för att expandera ditt meddelande mm. Jag kapar även lägre energitrådar och ta bort energier/energiminnen som dränerar dig.

Efter att behandlingen är klar kommer healingen att fortsätta att arbeta med dig. I hur lång tid får jag in under behandlingen då tiden är unikt för just dig där du är just då. Detta är för att behandlingen ska få en långsam och lugn avslutning så att inga plötsliga känslor eller plötsliga förändringar som kan kännas skrämmande sker när kroppen släpper taget om det den inte längre behöver ska ske. Du kan fortsätta ditt dagliga liv efter behandlingen är avslutad, men många upplever att dom blir tröttare efter behandlingen.

 Min intention i varje behandling är alltid ditt högsta bästa! Och eftersom att vi alla är på olika delar i vår utveckling där ingen är bättre än någon annan respekterar jag alla själars egna väg och stödjer den på dess resa, utan att jämföra eller lägga värdering i vad jag känner och upplever!

 Behandlingsformen och aktiveringen är nedkanaliserad av Birkan Tore och är en kombination av gamla tekniker som användes under den gyllene Atlantis och nya tekniker som är anpassad för de utmaningar vi idag står inför. 

Innan och efter behandlingen har vi en kort konsultation där jag ev delar med mig av ev. vägledning jag fått in under behandlingen. 

Boka in din tid genom att fylla i en tid och dag i kalendern nedan. Du väljer om du vill ha behandlingen på distans via telefon eller via Zoom.

Betalning

Distans: Betalning sker senast 12 innan bokad tid. Betalning sker via swish.

Avbokning

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan den bokade tiden. Dyker du inte upp på din bokade tid eller avbokar senare blir du debiterad fullt belopp!

Distansbehandling

Distansbehandlingarna sker antingen över telefon eller Zoom. Sker behandlingen över telefon behöver jag ett nytaget fotografi på dig, utan solglasögon. Vi pratas vid innan behandlingen, lägger på telefonen under behandlingen och jag ringer upp dig igen när behandlingen är klar. Sker behandlingen över ZOOM träffas vi "online" vid den bokade tiden och vi är uppkopplad "online" under hela behandlingen. Jag behöver inte se dig under behandlingen, men innan och efter behandlingen. Du kan sitta eller ligga ned under behandlingen på en plats där du känner att du kan slappna av och vara ostörd. 

Sker behandlingen via Zoom behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk så vi kan träffas live över Zoom när jag ser att din betalning är betald.

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna boka Atlantean Healing måste klienten vara över 18 år!

Mer information om Atlantean healing finns på https://atlanteanhealing.se