Atlanetan Healing, 60 min. Distans

Atlantean Healing™ är en högfrekvent, mjuk och kärleksfull behandlingform. Under behandlingen sänder jag Atlantean Healing energi till dom ställen inom eller omkring din energikropp som behöver det just då, för att balansera energierna som är i behov av det just då.

"Under Atlantis tid ansåg man att obalans i energin resulterade i ohälsa"

Under behandlingen går jag även in och intervjuar din kropp för att få fram information om din kropp behöver mer eller mindre av något. Healingen kommer att fortsätta att arbeta och balansera dig efter jag är klar med behandlingen. Detta gör att behandlingen får ett mjukare och behagligare avslut.

Man behöver inte uppleva känslan av ohälsa för att boka in en behandling. En behandling med Atlanteam Healing kan hjälpa dig att hålla din energi hög, hålla dina chakran i balans, hjälpa dig att se dig själv och saker omkring dig klarare. Vissa kan känna värme, pirr, kyla eller tryck på eller i kroppen under behandlingen och vissa känner ingenting. Det beror helt på vilka sinnen som är starkare hos dig för den dagen du får behandling. Du kan sitta vid ditt favoritträd, ligga i soffan eller befinna dig på något annat ställe där du är ostörd under behandlingen. Min intention i varje behandling är ditt högsta bästa och jag respekterar varje själv unika resa och fokuserar på att stödja just dig, din själ i din unika resa!

Atlantean Healing™ är en healingform som är nedkanaliserad av Birkan Tore och utövas av terapeuter i hela världen.

Atlantean healing, och alla andra behandlingsformer och sessioner jag erbjuder är inte istället för medicinsk vård, rådgivning av läkare/psykolog. Det är ett komplement! 

Efter betald tjänst kontaktar jag dig över emejl så hittar vi en tid och dag som passar oss båda.

888,00 kr