MORGONMEDITATION

Distans via Zoom. Energiutbyte 88:-

Varje Måndag (med risk för undantag) kl 07:00 - 07:45 träffas vi på zoom för en avkopplande meditation där vi fyller på oss med ljus och kraft, sätter intentionen för veckan och expanderar vårt inre ljus, vilket gör att vi höjer vår frekvens och stärker kontakten med vårt högre jag. Vi bjuder även in Ärkeänglar eller Uppstigna mästare under vår morgonmeditation som stärker vår kontakt till änglasfären eller dom uppstigna mästarna.

" Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni & det ger oss en möjlighet till att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. "

För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk för att kunna delta live i meditationen när jag ser att din betalning är betald. Kan du inte delta live? Ingen fara, alla deltagare får meditationen skickad till sig vilket gör att du kan göra meditationen närhelst det passar dig!

Du bokar din plats till meditationen du vill delta i genom boka in i kalendern nedan eller genom att klicka HÄR.

Betalning: Efter att du har bokat dagen för morgonmeditationen får du ett bekräftelsemejl (kika skräpposten om det inte har kommit ) som innehåller uppgifter om hur betalningen går till. Det går bra att betala via swish och PayPal ( swishnummer och länk till PayPal skickas i bekräftelsemejlet. ) Du får en länk för att kunna delta live i meditationen när jag ser att din betalning är betald.

Betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

!Avbokning måste ske senast 12 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 12 timmar innan start blir inte återbetald!

För att kunna delta på meditationen måste deltagaren vara över 18 år!