Mentorskapsprogram

Upptäck Änglarna.

Just nu tar jag ej emot nya deltagare för mentorskapsprogramet. Nästa start: September

I hela mitt liv har min kontakt med Änglarna varit en otroligt viktig del i min vardag. Tack vara deras energi och hjälp har jag varit med om magiska händelser och fått insikter och visdomar som ligger bortom det fysiska begränsande tankesättet. Jag tror inte att en ensam människa kan förändra en värld, men jag tror att vi tillsammans kan skapa en värld både på ett personligt plan och ett kollektivt plan som är fylld med harmoni och kärlek - på alla möjliga sätt och vis! 

Därför har jag tillsammans med Ärkeänglarna tagit fram ett mentorskapsprogram som kommer att ge dig en unik möjlighet att lära dig verktygen till att på egen hand kunna ta emot vägledning från ditt team, dina skyddsänglar och Ärkeänglarna! Du kommer att bland annat lära dig vad en ängel och guide egentligen är, Ärkeänglarnas utvecklingsprocess, Vilka av dina sinnen som är starkast, varför Änglarna vill ha kontakt med oss människor, hur änglarna kommunicerar med oss,  Vart dom egentligen kommer ifrån, hur du med hjälp av orakelkort och tarotkort kan ta emot vägledning från Ärkeänglarna (och varför det är viktigt att alltid se till att vara beskyddad innan du tar emot budskap eller sätter dig i meditation), steg för steg hur du kallar på och kanaliserar ned budskap från Ärkeänglarna och du kommer även lära dig hur du kan arbeta med Ärkeänglarna under nätterna du sover för att läka, expandera och mycket, mycket mer! 

Många som jag hittills har hjälpt i kontakten med Ärkeänglarna ser en helt ny bild av sig själv och varit med om stora transformationer i deras vardagliga liv. Du behöver inte ha någon orakelkort/tarotkort eller tidigare kunskap om Änglarna för att gå detta mentorskapsprogram!  

Du kommer även att få en Atlantean Healing behandling samt en behandling med själsåterförande under programmets gång som kommer att hjälpa dig med din läkning och vara mer närvarande i ditt liv. 

Min intention med detta mentorskapsprogram är att ge dig alla dom bästa verktygen jag hittills har lärt mig till att lära dig att ha en stark kontakt med änglarna vilket kommer hjälpa dig i alla stunder i ditt liv. Jag vill ge dig alla verktygen jag har samlat på mig hittills i mitt liv så att du kan leva ett liv i linje med ditt sanna Jag! Det du kommer att lära dig under detta program kommer du att ha med dig under hela ditt liv.

Nu är tiden inne att vi återigen kommer ihåg vår skyddsänglar och bjuder in Ärkeänglarna i våra liv och nu är tiden inne att vi dagligen arbetar med deras energi - för att skapa ett liv i harmoni och kärlek

Vi kommer att träffas en gång i veckan i totalt 4 veckor över Zoom. Efter varje möte kommer du att få uppgifter att arbeta med tills nästa gång vi ses. Varje möte är 60 minuter långt (med risk att vi ibland drar över någon minut om det skulle behövas). 

Investeringen för detta Mentorskapsprogram är 4444:-, inkl moms. 

När du väl har bokat och betalat din plats sker ingen återbetalning. Vi kommer överens om dagar och tider som passar för våra möten efter bokad plats. Skulle du bli sjuk eller annan anledning inte kan delta hittar vi senare tider och dagar som passar dig.