Meditationskonsultation

För dig som redan mediterar eller som vill börja meditera dagligen och som söker råd och vägledning framåt i processen. 

Meditation behöver inte vara svårt och krångligt. Meditation ska vara enkelt, roligt och givande.

I flera tusen år har man pratat om meditationens positiva påverkan på människan. Vi behöver meditation mer än någonsin idag under denna tid då vi sida vid sida med så mycket som alltid vill ha vår uppmärksamhet (telefon, data, musik, nyheter, tv mm.mm), många av dagens människor lever i stora städer och ser fler människor under en kort tid i livet än vad människor för flera tusen år sedan såg under hela sin livstid (vilket skapar otroligt mycket intryck i oss). Människans kropp är inte skapt för att leva ett liv i dagens samhälle, därför behöver vi hitta sätt att samla oss själv, komma tillbaka till vår sanna essens och låta hjärnan vila. 

Under denna meditationkonsultation kommer du att i 90 minuter vägledas i allt som har med meditation att göra. Vi börjar med att prata om din relation till meditation och vad ditt mål med meditation är. Sedan kommer du vägledas i en tyst meditation, en vägledd meditation, en meditation med kristaller och en visualiserings meditation. Jag kommer även direkt på plats kanalisera ned en meditation från Ärkeänglarna till dig som dom vill förmedla till dig. Du får självklart med dig pappret hem så att du kan fortsätta att meditera hemma. 

Du har möjlighet att under hela konsultationer ställa frågor och testa dig fram i meditation på ett tryggt och säkert sätt!

I Meditationkonsultation får du:

- Lära dig om vad meditation är

- Testa vägledd meditation, tyst meditation, meditation med kristaller och visualiserings meditation samt höra om fördelar och nackdelar med varje meditation så att du ska hitta en meditationsteknik som passar just precis dig där du är idag

- Lära dig om hur du mediterar på ett tryggt sätt och varför det är så viktigt att bjuda in Ärkeängel Michael i dina meditationer som du gör.

- Lära dig om fördelar med meditation, både på ett fysiskt och ett andligt plan.

- En nedkanaliserad meditation direkt från Ärkeänglarna som du kan börja göra direkt efter konsultationen

- Fördelar att meditera på positiva känslor (som glädje, kärlek osv) och vad som kan hända om man mediterar på känslor som ilska, stress osv.

Och massa annat!