Kristallkonsultation

Distans (Via ZOOM), Lokal, 90 min 777:-

På Grund av rådande omständigheter sker alla konsultationer endast på distans

Nu har du en unik möjlighet att kunna boka in en 90 min lång kristallkonsultation i Sandras lokal i Spånga, 35 min kommunalt från T-centralen i Stockholm eller på distans via Zoom. 

Sandra kommer att berätta om alla kristaller och rökelser hon har inne i lokalen just nu (alltid över 20 olika kristaller, vissa kristaller är även exklusiva och finns inte uppe på hemsidan!). Sandra kommer även att känna in vilka kristaller som passar dig just nu där du är i din andliga utveckling och varför dom passar dig just nu. Du kommer även få , med instruktioner av Sandra, möjlighet att lära dig att ladda och programmera kristaller, och självklart får du oavsett med dig ett papper hem på hur du gör så att du alltid kan ladda och programmera kristaller på ett säkert och fungerande sätt!

Inget köptvång! Det finns möjlighet att köpa med dig kristaller hem, och väljer du att köpa kristaller under denna träff kommer du att få med dig ett papper på affirmationer och meditationsövningar du kan göra tillsammans med kristallen  som kanaliseras direkt genom Sandra! Du kommer även få , med instruktioner av Sandra, möjlighet att lära dig att ladda och programmera dina kristaller, och självklart får du med dig ett papper hem på hur du gör så att du alltid kan ladda och programmera kristaller på ett säkert och fungerande sätt!

I kristallkonsultationen får du:

- 90 min egentid med Sandra där hon pratar om alla kristaller som finns inne i "butiken" just nu, kanaliserar, känner in och instruerar dig i kristallernas värld. 

- Instruktioner på hur du på egen hand kan ladda och programmera dina kristaller med Ärkeänglarnas hjälp.

- Möjlighet att köpa med dig kristaller hem.

Du får även 20% rabatt på alla kristaller om du väljer att handla under konsultationen.

Betalning

Distans: Betalning sker senast 12 innan bokad tid. Betalning sker via swish eller Paypal (du får ett bekräftelsemejl med betaluppgifter) Önskar du köpa kristaller sker betalning under vår distans-konsultation

Lokal: Betalning sker på plats, efter konsultationen. Betalning sker via kort eller swish.

Avbokning

Avbokning sker senast 24 timmar innan den bokade tiden. Dyker du inte upp på din bokade tid eller avbokar senare blir du debiterad fullt belopp!

Distans

Konsultationen sker via Zoom vilket gör att du behöver ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och klicka här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk så vi kan träffas live över Zoom när jag ser att din betalning är betald.

Fysisk träff

Lättast tar du dig till min lokal på Fagerstagatan 18B genom att åka kommunalt (pendeltåg till Spånga för att sedan gå den sista biten, tar ca 35 min) eller ta egen bil. Det finns parkering (gratis) på gatan till vänster om byggnaden. Åk upp till 6:e våningen så möter jag dig vid dörren! Det finns både trappor och hiss.

För att kunna boka Kristallkonsultation måste klienten vara över 18 år!