HEALINGMEDITATION

Healingmeditationen är inställd tillsvidare! Beräknas starta igen under 2022

Varmt välkommen till en harmonisk och kraftfull healingmeditation varje Onsdag kl 19:00-19:45.

Jag kommer att guida dig genom en lugn och avslappnande meditation där du kommer att få möjlighet att fylla på dig med harmoni och ljus för att balansera din energi. Jag kommer under meditationen att sända healing till alla deltagare som bland annat hjälper till att höja din frekvens.

Varje healingmeditation är helt unik och baseras på vad deltagarna behöver just precis vid deltagandet av healingmeditationen. Min intention är alltid att all healing som sker är för ditt högsta bästa.

Varför healingmeditation?

Vi människor står inför en otrolig expansion och frekvenshöjning! För att vi ska kunna höja vår frekvens behöver vi släppa på tyngre energier som hindrar oss till att kunna höja vår frekvens, detta kommer du få möjlighet till att göra under Onsdagarnas healingmeditation.

Healingen som jag utför är endast ett komplement till vanlig vård. jag diagnostiserar inte innan, under eller efter behandling. Inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande sjukdom eller medicinsk diagnos. För att kunna delta på healingmeditationen måste deltagaren vara över 18 år!! Avbokning måste ske senast 3 timmar innan start för att bli återbetald! All annan avbokning som sker efter 3 timmar innan start blir inte återbetald! För att kunna delta i meditationen behöver du du ha appen ZOOM nedladdad.

Du får en länk 3 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 3 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen Ingen betalning = ingen länk till meditationens rum!

"Vi behöver stunder där vi tar det lugn för att balansera oss själv och för att orka med vardagen som vi lever i"


Varmt välkommen!