E-MAIL READING - ALLMÄN VÄGLEDNING


Distans, Mail. 555:-

Under en E-mail reading tonar jag in mig på Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna för att få in vägledande information som hjälper dig med din andliga utveckling och din expansion. Jag kanaliserar även ned ett meddelande direkt från Ärkeängeln/Uppstigna mästaren som kommer fram i din kanlisation. Förutom en kanalisation direkt från ärkeänglarna/uppstinga mästarna drar jag ett orakelkort med vägledande information, en nedkanaliserad affirmation från ärkeänglarna/uppstigna mästarna som du kan säga högt eller tyst inom dig som hjälper dig att bringa mer positiv energi till dig. Jag kanaliserar även ned en meditation som du kan göra tillsammans med Ärkeängeln/uppstigne mästaren som hjälper er att skapa en starkare kontakt till varandra och för att balansera och centrera din energi - allt för din utveckling och högsta bästa! Denna meditation spelas in och skickas som en ljudfil.

Eftersom att ärkeänglarna endast förmedlar budskap från en hög och kärleksfull frekvens kan du vara trygg med att budskapen som kommer fram till dig i mailet endast är av kärlek och ljus, du behöver aldrig vara orolig att något negativt kommer upp! Dock rekommenderar jag att vara inställd på att du kan komma få vägledning som du behöver höra för ditt högsta bästa, inte det du vill höra! Ibland kan det bästa för oss vara det vi inte vill höra, men ärkeänglarna ger dig alltid budskap och vägledning för dig, där du är idag av ren kärlek och medkänsla! Därför är varje E-mail reading helt unik och skiljer sig från gång till gång. Du kan vara vart som helst i livet i vilken situation och vara trygg i att din vägledning alltid kommer att vara icke dömande!

Din E-mail reading skickas till din mail inom 7 arbetsdagar efter betalning och mottagande av bild. Jag ber dig att skicka en bild på dig själv över mail så att jag kan se hela ditt ansikte (utan solglasögon, vanliga glasögon går bra). Detta gör att jag blir en klarare kanal och tar in vägledning till just dig. Läs nedan hur en Email reading går till steg för steg.

Du kan göra denna session flera gånger per år, men inte mer än en gång i månaden så att du får tid att kunna arbeta med övningarna och affirmationerna som kom igenom i sessionen.

Totalt ca 2,5 A4

Hur en E-mail reading går till - steg för steg

1. Lägg till E-mail reading i kundvagnen här, betala och invänta att jag hör av mig till dig via mail. Kika gärna din skräppost om du inte har fått svar. Väntar du fortfarande svar efter 2 arbetsdagar, kontakta mig på mail spiritahs@hotmail.com

2. Jag mailar dig och ber dig att sända en bild på ditt ansikte, utan solglasögon. 

3. Inom 7 arbetsdagar efter att du skickat en bild på dig själv kommer du att få din E-mail reading! 

Readingen ger dig:

- En personlig kanalisation till dig från Ärkeängeln som kommer in eller den uppstigna mästaren som kommer in

- En meditation (ljudfil) som hjälper dig med din andliga utveckling och som stärker ditt band till Ärkeängeln/den uppstigne mästaren som kom in.

- En personlig affirmation från Ärkeängeln/uppstigne mästaren som hjälper dig att bringa mer positiv energi till dig.

- Ett personligt orakelkort med vägledande budskap till dig

- En pdf med sessionen i text som gör att du kan läsa igenom sessionen flera gånger i lugn och ro.


Kategorier