1:1 INTUITIV SESSION

Lokal/Distans 30 min: 555:- / 60 min 1110:- 

På Grund av rådande omständigheter sker alla sessioner på distans!


En 1:1 intuitiv sessioner ger dig möjlighet att i 30 eller 60 min få direkt vägledning från Ärkeänglarna angående din andliga utveckling, din vardag, jobb och andra frågor som du funderar på!

Varje session är alltid fylld med kärlek, insikter och glädje!

Under sessionen tonar jag in mig på Ärkeänglarna för att i 60 eller 30 minuter coacha och vägleda dig. Under denna session är jag kanalen, språkröret mellan dig och Ärkeänglarna. Jag brukar förklara det som att jag är den som översätter energier till fysiska ord till dig från ärkeänglarna. Det sker inga värderingar eller dömande på orden jag förmedlar från Ärkeänglarna till dig.

 Eftersom att ärkeänglarna endast förmedlar budskap från en hög och kärleksfull frekvens kan du vara trygg med att budskapen som kommer fram till dig endast är av kärlek och ljus, du behöver aldrig vara orolig att något negativt kommer upp! Dock rekommenderar jag att vara inställd på att du kommer få vägledning som du behöver höra för ditt högsta bästa, inte det du vill höra! Ibland kan det bästa för oss vara det vi inte vill höra, men ärkeänglarna ger dig alltid budskap och vägledning för dig, där du är idag av ren kärlek och medkänsla! Därför är varje session helt unik och kan skilja sig från gång till gång. Du kan vara vart som helst i livet i vilken situation och vara trygg i att din vägledning alltid kommer att vara icke dömande. Även en kort meditation och healing kan förekomma om vi vägleds i att det behövs för dig.

Under sessionen använder Sandra sitt klarseende, klarvetande, orakelkort och kristaller! 

Det finns många anledningar att boka in en 1:1 intuitiv session, kanske..

- Vill du lära känna dina guider eller skyddsängel bättre och tips på hur du kan jobba med den

-  Vill du få vägledning och annat perspektiv av en händelse, jobb eller relationer 

-  Vill du få vägledning i din andliga utveckling och expansion och hjälp med hur du kan utveckla dig själv

eller något helt annat.

Betalning

Distans: Betalning sker senast 12 innan bokad tid. Betalning sker via swish eller Paypal (du får ett bekräftelsemejl med betaluppgifter)

Lokal: Betalning sker på plats, efter Sessionen. Betalning sker via kort eller swish.

Avbokning

Avbokning sker senast 24 timmar innan den bokade tiden. Dyker du inte upp på din bokade tid eller avbokar senare blir du debiterad fullt belopp!

Distans

Sessionen sker via Zoom vilket gör att du behöver ha appen ZOOM nedladdad. Har du aldrig använt ZOOM innan? Klicka här för en video om hur ZOOM fungerar på mobilen och klicka här för en info video hur ZOOM fungerar på datorn! Du kan ladda ned ZOOM genom att klicka här (det är appen som heter Zoom Client for Meetings som du behöver ladda ned)! Du får en länk så vi kan träffas live över Zoom när jag ser att din betalning är betald.

Fysisk träff

Lättast tar du dig till min lokal på Fagerstagatan 18B genom att åka kommunalt (pendeltåg till Spånga för att sedan gå den sista biten, tar ca 35 min) eller ta egen bil. Det finns parkering (gratis) på gatan till vänster om byggnaden. Åk upp till 6:e våningen så möter jag dig vid dörren! Det finns både trappor och hiss.

För att kunna boka 1:1 intuitiv session måste klienten vara över 18 år!