Varmt välkommen till årets sista workshop den 12/12 kl 13:00-15:00 där du kommer bli guidad i Ärkeänglarnas och Änglarnas magiska värld - för att stärka din relation till Ärkeänglarna och så att du kan tillföra mer magi och överflöd in i ditt liv!

Under denna workshop kommer Sandra att prata om vad Ärkeänglar egentligen är, hur dom ser ut, skillnaden mellan en Ärkeängel - skyddsängel och ängel, vad en skyddsängel är och hur du ta kontakt med din egna skyddsängel!

Sandra kommer även att instruera dig i hur på ett tryggt och säkert sätt kan kalla på Ärkeänglarna och ta emot budskap och vägledning till dig själv. Sandra kommer också prata om några Ärkeänglar som är redo att börja samarbeta med er samt att guida er till att under workshopen kalla in och känna på Ärkeänglarnas energi, hur dom vägleder oss människor och varför är det så viktigt att känna till ärkeänglarna - och massa massa annat!

Kostnaden (energiutbytet) för denna workshop är 444:- 

Avbokning

Avbokning är inte tillåtet! Workshopen kommer att spelas in och skickas till alla deltagare (både dom som deltagit live och dom som inte kunnat deltaga) inom 2 timmar efter avslutad workshop. Kan du inte delta live kommer du därför ha möjlighet att kolla på workshopen när det passar dig!

ZOOM

Du behöver ha appen ZOOM nedladdad innan vårt möte om du deltar live. Länk till workshopen skickas ut 24 timmar innan start! Behöver du hjälp med hur du laddar ned och använder appen? Hör av dig så hjälper jag dig!

Betalning

Sker via swish eller paypal. Du får ett mejl efter du bokat in din plats om hur du betalar. Kvitto skickas ut samband med att du får din länk till workshopen!

Bokning

Du bokar din plats genom att scrolla ner på på sidan och fylla i dina uppgifter i almanackan eller genom att klicka HÄR