Morgonmeditation: Varje Måndag (med risk för undantag) kl 07:00 - 07:45 guidar jag dig genom en lugn och avslappnande meditation med nya teman varje vecka (se kommande meditationer genom att gå in på fliken morgonmeditation)

" Meditation hjälper oss att känna lugn och harmoni & det ger oss en möjlighet till att få andas och centrera oss i den vardag som vi lever i. "

Du bokar din plats till meditationen du vill delta i genom att lägga till meditationen i kundvagnen och du betalar som en produkt. Du får en länk 12 timmar innan meditationens start via mejl som gör att du kan delta live i meditationen = betalningen ska vara gjord senast 12 tim innan start! Kika skräpposten om du har betalt men fortfarande väntar på mejl med länk till meditationen :)

E-mail reading: Under en E-mail reading tonar jag in mig på Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna för att få in vägledande information som hjälper dig med din andliga utveckling och din expansion. Jag kanaliserar även ned ett meddelande direkt från Ärkeängeln/Uppstigna mästaren som kommer fram i din kanlisation. Förutom en kanalisation direkt från ärkeänglarna/uppstinga mästarna drar jag ett orakelkort med vägledande information, en nedkanaliserad affirmation från ärkeänglarna/uppstigna mästarna som du kan säga högt eller tyst inom dig som hjälper dig att bringa mer positiv energi till dig. Jag kanaliserar även ned en meditation som du kan göra tillsammans med Ärkeängeln/uppstigne mästaren som hjälper er att skapa en starkare kontakt till varandra och för att balansera och centrera din energi - allt för din utveckling och högsta bästa!

Kategorier

HealingmeditationVarje Onsdag kommer Sandra mellan kl 20:00-20:45 att guida dig genom en lugn och avslappnande meditation och under cirka 30 minuter sända healing till dig. Under healingmeditationen använder Sandra sig av några av de helande flammorna och Atlantean healing. Även kristallhealing och änglahealing kan förekomma. Varje healingmeditation är helt unik och baseras på vad deltagarna behöver just precis vid deltagandet av healingmeditationen. Hennes intention är alltid att all healing som sker är för ditt högsta bästa.

 Atlantean Healing: En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier (chakror, auran och de fem elementen jord, eld, vatten, luft och eter) och är en högfrekvent och kraftfull form av healing men som känns mjuk och varm under behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag även kroppen för att få in information vad som ligger bakom upplevelsen av obalans och ohälsa eller för att få in annan information om din fysiska kropp.

Viktig information:

- Jag gör inga behandlingar under påverkan av alkohol eller droger

- Jag gör inga behandlingar, meditationer eller sessioner på klienter påverkad av alkohol eller droger. Skulle jag upptäcka att klienten är under påverkan avslutas sessionen, meditationen eller behandlingen direkt utan återbetalning

- Jag gör endast mina behandlingar, sessioner och meditationer på klienter över 18+

- Du måste vara över 18 år för att beställa kristaller från webbshopen!