E-Mejl reading - Tidigare liv

Distans, Mail. 555:-


De allra flesta av oss har levt många liv på jorden. När vi väljer att utforska våra tidigare liv kan vi komma ihåg gamla gåvor, visdomar och gamla läror och läxor. I denna E-mejl reading kommer jag att tillsammans med Ärkeängel Michael och Ärkeängel Azriel tona in och skriva ner en eller flera scener från ett av dina tidgare liv som du behöver bli medveten om just nu och varför du behöver bli medveten om just detta liv. Jag kommer att skriva ned allting i detalj vad Ärkeängel Michael och Azriel visar för mig. Jag kommer även kanalisera ned väglening eller annan information som kommer till mig från Ärkeängel Azriel, Michael eller om någon annan Ärkeängel som vill komma in med vägledning till dig - allt kopplat till dig och ditt tidigare liv som visas för mig. 

Du kommer även få reda på vilka styrkor Ärkeänglarna vill visa att du har med dig från det tidigare livet och om det finns någon utmaning eller något du fortfarande behöver träna och arbeta med.

Min intention är alltid att allt som sker under denna reading och all information som kommer in är i nåd och perfekt sätt för det högsta bästa för dig och du kommer inte att få reda på något som på något sätt kan göra dig illa.

Totalt ca 1,5 A4

Hur en E-mail reading går till - steg för steg

1. Lägg till E-mail reading i kundvagnen här, betala och invänta att jag hör av mig till dig via mail. Kika gärna din skräppost om du inte har fått svar. Väntar du fortfarande svar efter 2 arbetsdagar, kontakta mig på mail spiritahs@hotmail.com

2. Jag mailar dig och ber dig att sända en bild på ditt ansikte, utan solglasögon.

3. Inom 7 arbetsdagar efter att du skickat en bild på dig själv kommer du att få din E-mail reading! 

Readingen ger dig:

- En personlig kanalisation från Ärkeängel kopplat till ditt nuvarande liv och ditt tidigare liv. 

- Information om ditt tidigare liv, tex vem du var, vad du gjorde, vart du bodde osv. Alla readings är unika och jag förmedlar endast det som kommer till mig därför kan detaljer och information skilja sig mellan olika readings.

- Vilka/-en styrka du har med dit från det tidigare livet och om det finns något du behöver fortsätta att arbeta med kopplat till det tidigare livet. 

Kategorier