Rosa Agat

Storlek: Medium

Vikt: 12-22 g

Ursprung: Brasilien

"Vår bas är agat, men tack vare den rosa färgen har vår egenskap av kärlig, villkorslös kärlek förstärks för människan. Färg påverkar våra sinnen, färger vibrerar i frekvenser som påverkar människan. Vår rosa färg är i nyanser som expanderar människans hjärtan, växer dom planterade fröna av kärlek, av villkorslös kärlek som planteras i varje människas hjärta. Håll oss i din vänstra hand, känn energin pulswera i takt med ditt hjärta. Föreställ vår frekvens pulksera i takt med ditt hjärta för att tillsammans skaka bort lägre frekvenser och energier som hindrar kontakten till hjärtat. "

- Kanalisation av Rosa agat-medvetandet. 

När jag frågade Rosa agat-medvetandet vad dom kan hjälpa oss människor med svarade dom att dom kan ge näring och stöd till självkärlek, kärlek till det inre barnet, stöd till inre barnet, kärlek och näring till drömmar, mål och (näring till) en högre vilja som är det bästa för alla inblandade.

Kom ihåg att Rosa Agat kan betyda något helt annat för dig, lita på din intuition vad du känner denna kan hjälpa dig med!

_____________________________________________________________

För att spara på naturens resurser kommer du att via mejl (samma mejl du anger i samband med att du beställer kristallen) få en gratis PDF med information om kristallen och tips på meditationer, som du själv kan skriva ut om du önskar.

___________________________________________________________________________

Alla kristaller är skapad av naturen. Därför kan sprickor och andra ojämnheter förekomma, vilket är en del av kristallen.

Bilderna på kristallerna är endast ett exempel på hur kristallens form, storlek och färg kan se ut - kristallen som kommer hem till dig kan därför ha annat utseende, färg eller form.

Jag väljer ut kristallen intuitivt till dig!

___________________________________________________________________________

50,00 kr