Pyrit

Storlek: Medium

Vikt: 18-40g

Ursprung: Peru

"Släpp illusionen, den uppmålade bilden av pengar, pengars värde och hur pengar kan/inte kan dyka upp i ditt liv. Vi kan hjälpa dig med mycket, bland annat att expandera och höja, transformera din syn på pengar och hjälper dig att utforska känslan av att du är värd och kan få allt du önskar samt att allt du behöver har du redan. Vi hjälper dig att se med glädje på pengar, rikedom och överflöd - men kom ihåg, rikedom och överflöd räknas ej enbart i pengar. Allt är energi, så även vi, så även pengar och rikedom. "

- Kanalisation från Pyrit-Medvetandet

Pyrit skiner som solens energi, som solens strålar. Man tror att man använde Pyrit för flera tusen år sedan för att göra upp eld så visst kan man se den som en fysisk form av solens strålar! 

Pyrit påminner oss om att allting du vill ha finns redan hos dig och att du, precis som alla andra varelser på jorden, är värd överflöd i allt du önskar!

Kom ihåg att pyrit kan betyda något helt annat för dig, lita på din intuition vad du känner denna kan hjälpa dig med!

_____________________________________________________________

För att spara på naturens resurser kommer du att via mejl (samma mejl du anger i samband med att du beställer kristallen) få en gratis PDF med information om kristallen och tips på meditationer, som du själv kan skriva ut om du önskar.

___________________________________________________________________________

Alla kristaller är skapad av naturen. Därför kan sprickor och andra ojämnheter förekomma, vilket är en del av kristallen.

Bilderna på kristallerna är endast ett exempel på hur kristallens form, storlek och färg kan se ut - kristallen som kommer hem till dig kan därför ha annat utseende, färg eller form.

Jag väljer ut kristallen intuitivt till dig!

___________________________________________________________________________

85,00 kr