Pinolith

Storlek: Medium

Vikt: ca 8 - 18 g

Ursprung: Österike

"Välkommen, ja välkommen. Vi välkomnar samarbetet, eller vänskapen som blivit bortglömd ett tag. Vi välkomnar människan, för vi varit bortrglömda ett tag från människans sinne. Men alltid har vi existerat, endast utan er närvaro. På samma sätt vissa kristaller arbetar idag, aktivt men utan människans medvetenhet.

Vi finns för er, hjälper er i oro och stöttar er i glädje och kraft, i hopp och nederbörd, sida vid sida arbetar vi för er, för en ljusare tid då människa och natur återigen skall kärleksfullt samarbeta. ljus, kraft och kärlek."

- Kanalisation från Pinolith-medvetandet

Pinolith hjälper till att lindra oro. När jag satt och mediterade med en pinolith i min hand beskrev den sig som att dom är som solen som tränger igenom dimman, eller rättare sagt är dom energin som hjälper din energi att inse att det är du som är solen och att du kan lysa igenom dimman som bildas av din oro. Dom hjälper till att se saker klarare. Pinolitherna behöver ofta rernas om den är vid någon person/-er med sorg eller oro. Du renar den lättast genom att låta den ligga i solljus i cirka 10 minuter, 5 min på varje sida. 

Denna sten är sällsynt och hittades för första gången i Österrike 1873. Vad man vet nu finns Pinolith endast i Österrike och i Canada!

_____________________________________________________________

För att spara på naturens resurser kommer du att via mejl (samma mejl du anger i samband med att du beställer kristallen) få en gratis PDF med information om kristallen och tips på meditationer, som du själv kan skriva ut om du önskar.

___________________________________________________________________________

Alla kristaller är skapad av naturen. Därför kan sprickor och andra ojämnheter förekomma, vilket är en del av kristallen.

Bilderna på kristallerna är endast ett exempel på hur kristallens form, storlek och färg kan se ut - kristallen som kommer hem till dig kan därför ha annat utseende, färg eller form.

Jag väljer ut kristallen intuitivt till dig!

___________________________________________________________________________

75,00 kr