Botswana agat, trumlad

Storlek: Medium

Vikt: ca 11-20 gram

Ursprung: Afrika

"Håll oss i din hand med ett lätt tryck omkring oss och vi skall visa dig och ladda en gnista av en sanning om framtiden, om den levande sanning ni alla lever och verkar i, hur ni alla har en viktig plats på jorden där ingen av er är bortglömd. Ni är alla lika viktiga här och ni alla för processen på jorden framåt, framåt till en värld av ännu mer ljus och glädje.

Baserat på din egna frekvens kommer du att få en gnista baserat på den du är, där du är. Vi vill återigen samarbeta med er, vi kommer med viljan att bli sedd och respekterad av er, som vi respekterade varandra under atlantis gyllene era - i ett, trots att vi endast hade olika kroppar. 

Tiden är inne. Vi kommer med glädje och en famn av manifesterad kärlek till er alla människor, utan att döma eller generalisera."

- Kanalisation från Botswana Agat-Medvetandet

Botswana agat hjälper oss att se saker klarare, att se våra mål klart och tydligt & att se vägen dit och alla möjligheter och ev hinder. Kristallen hjälper oss att se sig i sin sanna skrud, sin sanna kärna utan filter och vilseledande tro på sin sanna essens som kan hindra en i sin egna expansion men också expansionen som sker på jorden. 

Du består av rent ljus och kärlek, du är ett med naturen och inom dig finns den djupare förståelsen att vi alla är ett med naturen och att allting endast består av ljus! Detta vill botswana agaten hjälpa dig att återigen upptäcka och förstå!

_____________________________________________________________

För att spara på naturens resurser kommer du att via mejl (samma mejl du anger i samband med att du beställer kristallen) få en gratis PDF med information om kristallen och tips på meditationer, som du själv kan skriva ut om du önskar.

___________________________________________________________________________

Alla kristaller är skapad av naturen. Därför kan sprickor och andra ojämnheter förekomma, vilket är en del av kristallen. 

Bilderna på kristallerna är endast ett exempel på hur kristallens form, storlek och färg kan se ut - kristallen som kommer hem till dig kan därför ha annat utseende, färg eller form.

Jag väljer ut kristallen intuitivt till dig!

___________________________________________________________________________

60,00 kr